Benfica Shirt

benfica shirtWe hebben hier het Benfica shirt 2020/21 die je via de button direct kunt bestellen. Ga ook eens langs bij het adidas Benfica rood shirt thuis kids 2021-2022.

direct bestellen vsd

+ SL Benfica thuisshirts
+ Club: Sport Lisboa e Benfica
+ Stadion: Estadio Da Luz
+ In: dames, heren, kind, junioren
+ Kledingmerk: adidas
+ Hoofdsponsor: Fly Emirates

Sport Lisboa e Benfica is de officiële naam van SL Benfica. Een Benfica voetbalshirt, thuisshirt of uitshirt? Onze Benfica shop met de nieuwste voetbalkleding. Geen zin om te zoeken? Klik dan direct op de link: adidas SL Benfica thuisshirt 2021-2022.

SL Benfica Thuisshirt 2018/19

De Liga NOS ook wel Portugese Superliga is een geweldige competitie waar we het Benfica shirt 2018-19 veelvuldig gaan zien. In de voetbalshirts top 25 met SL Benfica want de Champions League wordt vaak gehaald. De traditionele thuiskleur is rood welke terugkomt op het thuisshirt. Het nieuwe voetbalshirt zal weer geweldig populair zijn en altijd snel uitverkocht. Check hierboven snel waar je het Benfica voetbalshirt voor de beste prijs zijn te verkrijgen.

  • Stadion: Estádio da Luz, Lissabon
  • https://www.slbenfica.pt/
  • Oprichting: 1904 met naam Sport Lisboa
  • Competitie: Primeira Liga

Benfica Shirt 2018-19

Een Benfica shirt 2018-19 kopen? Breng je binnenkort een bezoek aan Lissabon? Ga dan langs in het Estadio Da Luz. Een geweldig stadion met een nog betere sfeer. adidas verzorgd al jaren de voetbalkleding van SL Benfica. Fly Emirates uiteraard in het midden en Sport Lisboa e Benfica logo links. De witte accenten zien we ook op het Benfica shirt 2018-19 terug. Boven het logo vinden we drie sterren. De Portugese club is namelijk al 35x Portugees landskampioen geworden. Daarnaast 25x de Beker van Portugal en 2x de Europacup I. Het laatste nieuws vind je in onze voetbalnieuws en in de Benfica shop naast voetbalshirts ook trainingspakken en meer voetbalkleding.

  1. Benfica thuisshirt
  2. Trainingspakken
  3. Trainingskleding
  4. Vlaggen en merchandise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *