Denemarken Shirt Uit Wit Kind 2020-21

denemarken shirt uit wit kind 2020-21Hier het Denemarken shirt uit wit kind 2020-21 ontworpen door Hummel en Denemarken uitshirt EURO 2020-2021 in de voetbal fanshop. Je kunt deze ook bedrukken met Eriksen.

direct bestellen vsd

+ Direct naar Unisportstore.nl

+ EURO voetbalshirts, tenues

+ In: 90 cm, kind, junior tot XXL

+ 100% Polyester

Het Denemarken uitshirt junioren is er voor jong en oud in de kleur wit met rode accenten. De wedstrijden op het Europees kampioenschap voetbal zal worden gespeeld in 3 verschillende soorten voetbalshirts. Uiteraard eerst het uitshirt welke ontworpen is door Hummel.

Denemarken gaat de volgende ronde van EURO2020 sowieso halen.

Hummel kennen we nog niet goed in de voetbalwereld maar hier is het shirt dan. Op de linkerborst staat het Denmark logo en aan de andere kant het Hummel logo. Misschien herken je Hummel eerder aan de dakjes op de schouders. Een moderne look met een kleine v kraag. Het Denemarken voetbalshirt wit is voorzien van een technologie voor de warme dagen op de EURO Cup. Een voetbalshirt bedrukken of beter gezegd deze bedrukken? Natuurlijk is het mogelijk met naam en nummer. Een nummer komt aan de voor en achterkant.

Denemarken Shirt Uit Wit Kind 2020-21

Denemarken is een land welke in het verleden al een keer een EK heeft gewonnen. Het Denemarken uitshirt junior 20202-22 valt gelijk op door de opvallende kleuren. We zijn dan ook benieuwd hoe het Deense elftal gaat spelen op het EK voetbal 2020. Zo verwachten we veel van Eriksen en misschien kan Dolberg een matig seizoen nog kleur geven door de sterren van de hemel te spelen! Een schok toen Eriksen op de grond viel. Waarschijnlijk zal hij niet meer in actie komen tijdens het toernooi.

Eriksen gaan we niet meer zien tijdens EURO2020

Een compleet Denemarken tenue uit? Shop dan naast het Denemarken shirt uit ook voetbalkousen en een voetbalbroekje uit. Veel staat in het teken van de gloriejaren en daarom is het voetbalshirt gebaseerd op vroegere jaren. We wensen je veel plezier met het geweldige voetbalshirt en kijken uit de de grote toernooien. Overigens is het voetbalshirt te zien tot het WK voetbal 2022.

  • Voetballand: Denemarken
  • Kleuren: rood / wit
  • Hummel voetbalkleding
  • Sterspeler: Christian Eriksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *