Fenerbahce Thuisshirt 2019-2020

fenerbahce thuisshirt 2015-2016Check hier het nieuwste Fenerbahce thuisshirt 2019-2020. Je herkent het Fenerbahce voetbalshirt direct aan de blauw met gele kleuren. Ideaal voor de training of om in te chillen. Welk thuisshirt vind jij de mooiste die de club ooit heeft gehad?

direct bestellen vsd

  • Club: Fenerbahce SK
  • Stof: 100% polyester
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Zo hier is dan eindelijk het Fenerbahce thuisshirt 2019-2020 met de kleuren zoals we deze kennen. De marina blauwe kleuren afgewisseld met gele verticale banen maken het tot een bazen voetbalshirt. Lekker om in te chillen op de bank of om te dragen tijdens de wedstrijden! Hoe denk jij dat aankomend seizoen zal gaan verlopen?

Via de bovenstaande button ga je naar Unisportstore voor de beste prijs. Daar is het thuisshirt ook beschikbaar voor kinderen, dames en heren:)

adidas is weer de leider als het gaat om het ontwerp van het Fenerbahce thuisshirt 2019-2020. Het is dan ook 1 van de populairste clubs uit Turkije met een geweldige achterban. Op het Fenerbahce voetbalshirt 2019/2020 zie je het adidas logo en meer accenten. adidas ontwerpt zijn voetbalshirt Clima-Cool. Het logo met de drie sterren vind je op de linkerborst. Ga voor het shirt als je supporter bent of als je het gewoon een mooi voetbalshirt vindt!

Fenerbahce Thuisshirt 2019-2020

Wat kunnen we zeggen over de vormgeving van het Fenerbahce thuisshirt? Deze is slimfit ontworpen met een ideale pasvorm. Waar gaan we het voetbalshirt zien? In het Şükrü Saracoğlu Stadion. Het stadion zal gevuld zijn met meer dan 50.000 mensen met allemaal het Fenerbahce thuisshirt 2019-2020 aan. Oke de uitclub uitgezonderd dan. Je kunt ook weer een voetbalshirt bedrukken met je favoriete speler achterop het Fenerbahce shirt? Je kunt bij onze aanbieders je favoriete speler selecteren of natuurlijk je eigen idee creëren.

Çok yakında güneşli günler – İnanFenerbahçe

Hier gaan we verder op het Fenerbahce nieuws met vooral informatie over de club. De club uit Istanboel is de grootste club uit Turkije. Fener behaalde in 1967 als eerste Turkse club een internationale prijs. De grootste rivalen van Fenerbahce zijn Trabzonspor, Besiktas en als grootste rivaal: stadsgenoot Galatasaray. Een beetje te vergelijken met Ajax, PSV en Feyenoord in de Eredivisie. Oude bekende van Fenerbahce SK zijn Dirk Kuyt en Robin van Persie. Als we terug kijken in het verleden is Fenerbahce negentien keer kampioen geworden van de Super Lig. Een prachtige club met altijd fantastisch voetbal.

  • Club: Fenerbahce
  • Stadion: Şükrü Saracoğlu
  • Kleuren: blauw, geel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *