Juve Trainingspak 2019-2020

juve trainingspak 2019-2020Zoek je lekkere warme kleding voor de training? Kies het Juve trainingspak 2019-2020 in het wit met zwart. Of je hem nu draagt naar de sportschool of naar school? Als voetballiefhebber hoor je minimaal 1 trainingspak in je kast te hebben hangen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Wanneer draag jij een trainingspak?

Als je zo kijkt naar het trainingspak vallen wederom de heldere kleuren op. Welke vernieuwing valt jou direct op? Het trainingsjack heeft inderdaad een band vanaf de schouders tot over de mouwen. Aan alle uiteinden heb je een band die zorgt ervoor dat er minimaal wind naar binnen komt. Lekker dus om het sporten weer te starten met een nieuw presentatiepak. Kies hier ook een wit Kappa AS Monaco trainingspak 2023-2024.

Bij Voetbalshop.nl heb je een trainingspak wanneer deze voor 23:59 is besteld morgen in huis!

Bij Juventus is de afgelopen jaren een hoop veranderd. Natuurlijk zijn er successen behaald in de nationale competitie en halen ze sterren maar nu even niet. Als je gaat vernieuwen dan natuurlijk ook de voetbalkleding. Ze zijn begonnen met de trainingspakken een fris en mooi design te geven. Een gestroomlijnd pak om lekker te chillen of om op het veld mee te schijnen.

Juve Trainingspak 2019-2020

Wat moet je nog meer weten over het Juve trainingspak 2019-2020? We hebben adidas al even genoemd als kledingsponsor. Verder kunnen we over de materialen zeggen het bestaat uit 100% geweven polyester met een slimfit pasvorm. Je ziet zelf al de standaard logo’s op het trainingsjack en broek. Wil je iets minder geld uitgeven? Combineer dan zelf een trainingspak met hoody of jack van voorgaande seizoenen. Je zult zien dat het zomaar flink wat euro’s kan schelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *