Marseille Trainingspak 2019-2020

marseille trainingspak 2019-2020De onderbreking valt misschien wel het meest op bij het nieuwe Marseille trainingspak 2019-2020. Voetbalshirtsdirect wil een volle shop en daar hoort de Olympique Marseille kleding zeker bij. Kies hier de pakken met een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren, dames en heren
  • Puma dry-cell voetbalkleding

Zeker zal een seizoen lang het Marseille trainingspak 2019-2020 vooraf aan wedstrijden worden gedragen. Zie je bijvoorbeeld een speler op de bank of moeten de sterren reizen naar een wedstrijd dan komen de pakken tevoorschijn. De trainingspakken hangen naast het Olympique Marseille thuisshirt Uber Eats 2020-2021 en Puma Olympique Marseille uitshirt donkerblauw 2020-21. Welke momenten in de week vind jij nou perfect om een trainingspak te dragen?

Olympique Marseille heeft naast een geweldig stadion ook de mooiste stad van Frankrijk – Mandanda

Is het Marseille trainingspak 2019-2020 ook voor mij beschikbaar? Zowel in kids, kinderen, heren en vrouwen kunnen terecht in onze L’OM shop. Al ben je niet een superfan van Olympique Marseille dan kan je deze ook aanschaffen omdat je het pak mooi vindt. Het pak dat bestaat uit een Olympique Marseille trainingsjack en trainingsbroek is ideaal om te dragen in huiselijke sferen. Je kunt ook lekker verder gaan combineren met een L’OM shirt, sjaal of een leuke muts tijdens de koudere dagen.

https://gph.is/2J2rVuP

Marseille Trainingspak 2019-2020

Zoals je weet worden de pakken uitgerust met de standaard technologieën. Voor adidas is dat een Clima-cool technologie en dat zorgt weer voor een heerlijk fris gevoel. Op het gifje hierboven zie je dat een adidas Olympique Marseille trainingspak blauw niet helemaal nieuw is. Al jaren worden ze op deze manier met wel een andere kleur blauw geproduceerd. Wel is een adidas trainingspak voorzien van een 5-tal ritsen. Je kunt dus lekker veel spullen kwijt. Ga je een avond op de bank ontspannen met een 100% polyester trainingspak? Je chillt hem hard in deze trainingspakken. Wil je dus dezelfde trainingspak als sterspeler Dimitri Payet dan kan het nummer voor €4,95 worden bedrukt. Volg ons voor de nieuwste voetbal artikelen en je kan weer los voor een nieuwe voetbalseizoen.

  • Voetbalclub: Olympique Marseille
  • Afkorting: L’OM
  • adidas Clima-cool technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *