Home » Celtic FC » New Balance Celtic FC Training Jack 2018

New Balance Celtic FC Training Jack 2018

new balance celtic fc training jack 2018New Balance Celtic FC training jack 2018 kopen? In onze Celtic FC Fanshop hebben we het nieuwe Celtic trainingspak en veel meer Celtic voetbalkleding. De nieuwste producten bij Voetbalshirtsdirect.

direct bestellen vsd

  • Prijs €59.99
  • New Balance trainingskleding
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Celtic fanshop

Het New Balance Celtic FC training jack 2018 met het prachtige design is te verkrijgen bij één aanbieder. Het prachtige Nike trainingspak of trainingsjack staat bekend om zijn New Balance technologie. De Celtic FC jas is minimaal beschikbaar dus klik op “Direct Bestellen” en jij bent de gelukkige.

New Balance Celtic FC Training Jack 2018

Het New Balance Celtic FC training jack 2018 zal altijd droog en fris aanvoelen. Je kunt het comfortabele trainingsjack / jas dragen tijdens het sporten of lekker op de bank. De trainingspakken voetbalclubs maar ook zeker de Celtic jassen zijn populair door het draagcomfort. Om je collectie compleet te maken kan je ook kijken bij het Celtic thuisshirt 2017-2018, Celtic uitshirt 2017-2018 en in de toekomst ook een compleet Celtic trainingspak 2017-2018. Hieronder nog het New Balance Celtic jas kids 2018.

Celtic Trainingsjack 2018/19

Het Celtic trainingsjack 2018/19 bestaat uit een prachtige gekleurde Celtic trainingsjack. Je kunt een collectie compleet maken met een Celtic trainingsshirt 2017-2018. Celtic voetbalkleding is te verkrijgen in diverse maten en voor kids, junior en senior. Het New Balance Celtic FC training jack 2018 is volledig donker met de gouden accenten van de clubkleuren. Hij is tevens voorzien van een drietal ritsen. Het Celtic logo zien we op de linkerborst met daaronder de hoofdsponsor. Het Celtic trainingsjack kopen is niet te personaliseren met initialen of nummer. Binnenkort in onze voetbalshop worden ook voetbalreizen Celtic aangeboden. Iedereen wil het prachtige Celtic Park vol sfeer een keer van binnen zien. Nog vragen over het trainingspak of andere voetbal trainingspakken dan horen wij dat graag.

  • Voetbalclub: Celtic FC
  • Stadion: Celtic Park
  • Voetbalkleding: New Balance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.