New Balance Celtic FC Training Jack 2018

new balance celtic fc training jack 2018Het New Balance Celtic FC training jack 2018 in unieke kleuren aanschaffen? In onze Celtic FC Fanshop veel meer gerelateerde kleding. We hebben veel kleuren voorbij zien komen maar deze is toch uniek. Wat vind je van de kleurencombinatie van het jack?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Bol.com
  • New Balance trainingskleding
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

Het New Balance Celtic FC training jack 2018 met het prachtige design is te verkrijgen bij één aanbieder. Het prachtige Nike trainingspak of trainingsjack staat bekend om zijn New Balance technologie. De Celtic FC jas is minimaal beschikbaar dus klik op “Direct Bestellen” en jij bent de gelukkige.

Deze zal altijd droog en fris aanvoelen. Je kunt het comfortabele trainingsjack / jas dragen tijdens het sporten of lekker op de bank. De trainingspakken voetbalclubs maar ook zeker de Celtic jassen zijn populair door het draagcomfort. Om je collectie compleet te maken kan je ook kijken bij de wedstrijdshirts. In de toekomst ook een compleet Celtic trainingspak 2017-2018. Als je naar de aanbieder gaat ook het New Balance Celtic jas kids 2018.

New Balance Celtic FC Training Jack 2018

Het Celtic trainingsjack 2018/19 bestaat uit een prachtige gekleurde Celtic trainingsjack. Je kunt een collectie compleet maken met een trainingsshirt. Voetbalkleding van de club is te verkrijgen in diverse maten en voor kids, junior en senior. Deze is volledig donker met de gouden accenten van de clubkleuren. Hij is tevens voorzien van een drietal ritsen. Het club logo zien we op de linkerborst met daaronder de hoofdsponsor. Het Celtic trainingsjack is niet te personaliseren met initialen of nummer. Binnenkort in onze voetbalshop worden ook voetbalreizen aangeboden. Iedereen wil het prachtige Celtic Park vol sfeer een keer van binnen zien. Nog vragen over het trainingspak of andere voetbal trainingspakken dan horen wij dat graag.

  • Voetbalclub: Celtic FC
  • Stadion: Celtic Park
  • Voetbalkleding: New Balance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *