Nike Galatasaray Voetbalsokken Uit 2020-2021

nike galatasaray voetbalsokken uit 2020-2021Koop hier de Nike Galatasaray voetbalsokken uit 2020-2021. Je kunt lekker combineren met het uitshirt in het zwart en het broekje. Alle kleding weer voorzien van een strak en bekend design. Je kunt hieronder nog veel meer bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club: Galatasaray
  • Maat: kids tot XXL
  • Nike voetbalkleding

De zwarte sokken zullen te zien zijn tijdens alle uitwedstrijden van de club. Uiteraard ook te zien in de Turkse beker of in de League. Wedstrijden waar we allemaal wel even voor gaan zitten. In de GS shop van Voetbalshirtsdirect.nl veel meer uitkleding. Shop hier ook het Nike Galatasaray uitshirt zwart 2020-2021 of ga voor het Nike Galatasaray trainingspak 2021-2022

Je kunt de zwarte voetbalsokken lekker combineren met een uitshirt of ga voor een bijpassend trainingspak.

De sokken zijn ontworpen met een frisse basiskleur, afgewisseld met oranje elementen. Opvallend is het Nike logo in het rood met de letters GS eronder. Het voetbed is ergonomisch ontworpen, wat betekent dat de sokken een perfecte fit hebben voor ieder persoon en dus uiterst aangenaam aanvoelen. Je kunt de kousen bestellen vanaf maat 26 tot 50. Ga los en kies de nieuwste kleding van GS.

Nike Galatasaray Voetbalsokken Uit 2020-2021

De voetbalkousen zijn ontworpen en gemaakt in samenspraak met Nike. Wil jij het uittenue dit seizoen compleet maken? Ga voor de ideale aanvulling met het broekje en het uitshirt. Je kunt je kast weer vol krijgen met de nieuwste kleding. Ideaal als je binnenkort weer naar de training gaat. Galatasaray ook wel GS gaat voor volgend seizoen natuurlijk weer voor een plek in de CL. Je kunt dus naar de thuiskleding ook alles bestellen voor de uitwedstrijden. Neem nu ook een kijkje bij het Nike Galatasaray 3de shirt grijs 2019-2020!

  • Seizoen 2020/2021
  • Nike Dri-Fit materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *