Nike Inter Milan Wit Uitshirt 2020-2021

nike inter milan wit uitshirt 2020-2021Check hier het Nike Inter Milan wit uitshirt 2020-2021. Een geweldig, opvallend voetbalshirt! Zoek je een kleinere maat? Ga dan langs bij het Inter Milan vierkanten uitshirt kinderen 2020-2021. Wat vind jij van het shirt? Laat het weten en win.

direct bestellen vsd

  • Shop bij Voetbalshop.nl hierboven
  • Internazionale kleding, tenues
  • Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
  • Nike voetbalkleding

Je vindt het Inter Milan uitshirt in de top 10 bijzondere voetbalshirts. Het is een verrassend ontwerp en niet te vergelijken met het thuisshirt. Combineer er op los en kies ook eens het Inter Milan trainingspak grijs 2018. Als we kijken naar het ontwerp dan is deze Slimfit en Dri-fit ontworpen. Je zult je niet snel ongemakkelijk voelen omdat het zweet en water laat wegstromen. Het Inter Milan logo bevindt zich aan de linkerkant. Daarboven zien we een gouden ster die staat voor de 18 behaalde kampioenschappen. Het is mogelijk om een naam achterop te laten bedrukken. Heb je nog vragen dan horen wij dat graag.

Quote: Inter gaat ver komen in de Champions League met deze selectie

Het blokken shirt heeft nu al een originaliteitsprijs gewonnen. Verder zijn we het allemaal wel eens dat het een plaatje is. Het Inter Milan uitshirt is ontworpen door Nike net als alle andere Inter Milan fan artikelen. Aan de voorkant is ook een andere clubsponsor te zien dan we gewend zijn.

Nike Inter Milan Wit Uitshirt 2020-2021

Lautaro Martínez in de zomer van 2018 overgekomen van Racing Club uit Argentinië. Een geweldige spits mocht Icardi bijvoorbeeld vertrekken. De 22 jarige centrumspits was gewild in heel Europa en ziet een toekomst voor zich in Italië. Een Internazionale shirt Martínez is dan ook gewild onder de supporters. Je kunt ook Lukaku achterop later bedrukken maar wacht dan even tot de transfermarkt is gesloten. Ben jij benieuwd naar de nieuwelingen? Volg ons via de sociale kanalen.


De sinds 2019 in dienst getreden trainer Conte zal niet de tijd krijgen het elftal te vormen. Toch zijn we benieuwd of de trainer nog grote namen op zijn lijst heeft staan om naar Milaan te halen? De coach zal er alles aan doen om Internazionale weer terug te krijgen aan de top van Europa. We hebben Inter Milan al jaren niet meer in Europa gezien en daar komt nu verandering in met de Champions League. De laatste overwinning stamt af van de tijd dat Wesley Sneijder nog in Milaan speelde met de grote helden zoals Cambiasso en Materazzi.

  • Voetbalclub: Inter Milan
  • Bijnaam: Internazionale
  • Slimfit en Dri-FIT voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Pirelli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *