Inter Milan Trainingspak Grijs 2018

inter milan trainingspak grijs 2018Een unieke kleur pak aanschaffen? Ga voor het Inter Milan trainingspak grijs 2018. Eerder hadden we in het shop al het Nike Barcelona trainingspak geel blauw 2020 en dus met de kleuren zoals aangegeven.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen en senioren
  • Jack en trainingsbroek
  • Dri-FIT technologie

Voetbal trainingspakken Internazionale in de kleuren grijs met zwart en blauwe accenten. Shop hierboven direct de verschillende Inter Milan trainingspakken bij onze aanbieder Voetbalshop.nl. in het grijs hebben we ook het Nike trainingspak 2018 Camo Club grijs wit om wat te variëren.

De nieuwe trainingspakken voor dagelijks gebruik of naar de training? Spelers dragen de trainingspakken op de bank, tijdens persconferenties en onderweg naar de wedstrijden. In dit geval is het een 4de trainingspak voor de tweede seizoenshelft. Uiteraard is ook dit trainingspak ontworpen door Nike. Dri-FIT trainingspakken zorgen voor een comfortabel gevoel en vocht wordt naar de buitenste lagen gedreven. Spelers als Eriksen, De Vrij & Lukaku ga je zien in dit Inter Milan trainingspak grijs 2018. Shop de trainingspakken en joggingspakken voor kinderen, vrouwen en heren in de online voetbalshop van Internazionale.

Inter Milan trainingspak grijs 2018

Voor de nieuwste spelers van Inter natuurlijk ook een Nike Internazionale presentatiepak. Je kunt de trainingspakken en presentatiepakken ook bedrukken met initialen en nummer. Ben jij een groot fan van de sterren van Inter Milan of eigen initialen en nummers kunnen worden gestikt. Het trainingsjack en trainingsbroek kan ook los worden besteld. In totaal met 5 steekzakken zodat je veel spullen kunt opbrengen. De uiteinden van de mouwen en pijpen zijn iets strakker zodat de warmte binnen blijft. Een grijs anthem-jack is nieuw helemaal in combinatie met een zwart trainingsbroek. Veel plezier met de trainingskleding voor jong en oud bij Voetbalshirtsdirect.nl. Ga ook eens langs het Nike Inter Milan trainingspak 2020-21.

  • Club: Inter Milan
  • Trainingskleding: Nike
  • Grijs trainingsjack
  • Zwart trainingsbroek
  • Sterren: De Vrij & Lukaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *