Nike PSG Voetbalsokken Thuis Blauw 2020-2021

nike psg voetbalsokken thuis blauw 2020-2021Koop hier de Nike PSG voetbalsokken thuis blauw 2020-2021. Deze zijn onderdeel van het Paris Saint Germain thuistenue. Net zoals het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021 zijn de kousen te vinden in onze shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, genderneutraal, junior en senior
  • Thuiswedstrijden
  • Kleuren: donkerblauw

Hoe maak ik mijn PSG tenue compleet? Heb je de PSG voetbalsokken thuis inmiddels in huis? dan is de volgende stap een voetbalshort. Je kan dus lekker de tijd nemen om een complete collectie te verzamelen. Bestel hierboven snel de Paris Saint Germain voetbalkousen thuis 2020/21.

Maak dus vandaag nog je Paris Saint Germain tenue compleet met de vernieuwde PSG voetbalsokken thuis 20/21.

De kleuren van de club zijn (zoals de zien, overwegend blauw met rode en witte accenten. Deze komen dus ook terug in het complete tenue. De kousen worden ieder jaar weer met uiterste zorg ontwikkeld. Het is, naast het comfortabel kunnen positioneren van de scheenbeschermers, ook erg belangrijk dat het voetbed van de sokken goed is. Je kunt natuurlijk nog zulke goede voetbalschoenen aan hebben, maar als de sokken niet plezierig voelen, dan is dit allemaal tevergeefs. Deze hebben daarnaast een linker en rechter pasvorm.

Nike PSG Voetbalsokken Thuis Blauw 2020-2021

Deze zijn ontwikkeld door Nike. Nike heeft een jarenlange reputatie in de sportwereld en is de marktleider op dit gebied. Het zal dan ook zo goed als nooit voorkomen dat iemand niet iets van dit merk in zijn of haar kast heeft hangen. Om de set kousen net iets dynamischer te maken is ervoor gekozen een afwisseling te maken dus een donkere en een lichtere kleur blauw. Op de schenen zien we, zoals altijd het Nike logo en Paris tekst in het wit. Je kan dus heerlijk trainen in deze kousen. Wilt u voor uw kleintje ook zo’n mooi tenue? Ga helemaal los in onze shop. Denk jij dat het dit seizoen echt gaat gebeuren en de Cup met grote oren naar Parijs gaat?

  • Frans competitie
  • Nike
  • Dri-Fit technologie
  • Officieel PSG Fanshop artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *