Puma PSV Uittenue Minikit Baby 2022-23

puma psv uittenue minikit baby 2022-23In het blauw nu het Puma PSV uittenue minikit baby 2022-23 in onze vernieuwde PSV Fanstore! Een klein pakje voor de fans uit Eindhoven. Wat vind je van een dergelijke minikit? Zie je je kind hier al in lopen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: PSV Eindhoven
  • Puma trainingskleding

Een van de verschillen tussen dit tenuetje en het nieuwe PSV uitshirt 2022/23 is hoe groot deze is. Je kunt deze dus met een gerust hart bestellen. Op de trainingen van je voetbalclub is het ideaal om deze te dragen. Vooral omdat deze wat luchtiger is en het short ook wat soepeler en luchtiger is. Scoor hier ook een PSV presentatie trainingspak blauw 2022-23.

Draag jij de voetbalkleding van PSV naar het stadion of ook lekker op vakantie?

Naast deze variant bestaat er ook voor kinderen van 6 tot 16 jaar een tenue. Deze is er voor minis in de maten: 92, 98, 104, 110 en 116. Ben je dus een PSV fan en ga je geregeld kijken bij de trainingen van de club op het trainingscomplex de Herdgang? dan is dit zeker een van de artikelen om in huis te hebben. Wanneer je bestelt, dan heb je het tenuetje de volgende dag al in huis. Kies hier ook een bijpassend Umbro PSV oranje zwart zip trainingspak 2019-20. Gaat de club prijzen pakken zoals de KNVB beker weer?

Puma PSV Uittenue Minikit Baby 2022-23

Het PSV uitshirt blauw is voorzien van een zeer opvallend en mooie kleur. De kleur valt te bestempelen als een blauwe kleur welke tevens mooi aansluiten bij het rode trainingsshirt. Philips is nog wel de sponsor maar niet op de voetbaltenues. Alle kleding van de club voor dit Eredivisie seizoen, ontworpen door Puma. Je kan dus voor de kleinste fans al kleding aanschaffen. Het is bijvoorbeeld ook geweldig om te geven voor een verjaardag. Deze is namelijk niet zo duur als het volwassen tenue. Ben jij al zo lang je kunt heugen een fan en ben je op zoek naar de juiste kleding? Kies hier het tenue of ga voor een los Puma PSV uitshirt kids 2022-2023.

  • PSV fanstore
  • Stad: Eindhoven
  • Voetbaltenues
  • Kledingmerk: Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *