Spurs Voetbalsokken Uit Blauw 2019-2020

spurs voetbalsokken uit blauw 2019-2020Zo! Hier hebben we dan de Spurs voetbalsokken uit blauw 2019-2020. Ideaal als je goedkope kleding zoekt van Tottenham Hotspur FC. De officiële kousen zijn namelijk al beschikbaar vanaf €17,95.

direct bestellen vsd

  • Club: Tottenham Hotspur FC
  • Uitkleding ontworpen door Nike
  • In de maten: 30 tot 50

Zo zie je dat de Nike sokken een normale vormgeving hebben maar ze hebben nog iets speciaals. Ze beschikken over een linker en rechtersok. Ideaal dus als je gaat trainen en je wilt je voetbalschoenen nog beter om je voeten. Een ander groot voordeel is de prijs, dus kan je ook een goedkoop cadeau geven aan een voetballiefhebber. Bekijk ook eens het Tottenham Hotspur trainingsjack 2019-2020 om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

Als uniek item van Spurs hebben we het Nike Tottenham Hotpur blauw keepersshirt 2019-2020 geselecteerd

Spurs Voetbalsokken Uit Blauw 2019-2020

Je denkt misschien wat kan er nou zo speciaal zijn aan sokken. Goed gedacht, niet heel veel! Toch zorgt Nike altijd voor iets extra’s als het gaat om zitcomfort of zweet afweren. Dri-FIT oke dat kennen we nu wel maar wat doet het precies? Mocht je veel zweten dan zorgt Dri-fit voor het droge gevoel. Verder kunnen we melden dat ze beschikbaar zijn voor jong en oud! We wensen je vanaf hier een mooi voetbalseizoen.

  • Nike voetbalkleding
  • Uitwedstrijden
  • Competities: Premier League, bekers en Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *