Voetbalreis Atletico Madrid

voetbalreis atletico madridEen voetbalreis Atletico Madrid valt in dezelfde prijsklasse als een voetbalreis Real Madrid 2019. Een bijzondere belevenis in een prachtig stadion te regelen bij Voetbalshirtsdirect.nl. Hieronder eerst de unieke online aanbieder voetbaltravel. Heb je al ervaring met voetbalreizen? Deel ze met ons onderaan.

direct bestellen vsd

 • Voetbalreizen en trips
 • Hotel, wedstrijdtickets en vervoer
 • Travel vanaf €287,- all in

Een voetbalreis Atletico Madrid wil zeggen een bezoek aan het prachtige stadion Estadio Wanda Metropolitan. Een totaaloverzicht vind je bij voetbalreizen Spanje. Het prachtige stadion van Atletico Madrid wordt inmiddels verbouwd zodat nog meer supporters kunnen gaan plaatsnemen.

Atletico Madrid voetbalreizen zijn al te boeken vanaf €287 per persoon met een vroegboekkorting. Je brengt natuurlijk een bezoek aan een wedstrijd, officiële Atletico Madrid tickets, overnachting en vlucht. De geselecteerde betrouwbare aanbieders met de beste reviews zodat jij onbezorgd kunt genieten van de Atletico Madrid voetbalreis.

Voetbalreis Atletico Madrid

Een voetbalreis Atletico Madrid wil zeggen een bezoek aan de zonnige stad Madrid. Liever naar de grootste rivaal bekijk dan een voetbalreis Real Madrid. De populairste clubs in de Primera Division zijn FC Barcelona en Real Madrid maar Atletico Madrid staat op een prachtige 3de plaats. Sinds de aanstelling van Diego Simeone is de club zelfs al kampioen geworden en hebben ze 2-maal de finale van de Champions League gehaald. De club is opgericht in 1903 en was toen der tijd de dochter club van Athletico Club Bilbao. Inderdaad beide clubs dragen de rood met witte strepen op het voetbalshirt. Een voetbalreis Atletico Madrid kan natuurlijk niet zonder het Atletico Madrid shirt.

voetbalreizen atletico madrid

Voetbalreizen Atletico Madrid

Voetbalreizen Atletico Madrid wil zeggen een voetbaltrip bij een betrouwbare partner. De prijzen zoals je kunt zien liggen niet ver bij elkaar vandaan. Liever met eigen vervoer dan kan je kijken bij voetbalreizen. Je betaalt dan €189,00 voor de overnachting en Atletico Madrid tickets. Bij Forzavoetbalreizen of voetbaltravel is het mogelijk om je Atletico Madrid tickets te upgraden om een nog mooiere ervaring mee te krijgen. Het is tevens mogelijk om voor een luxe hotel te kiezen of eten tijdens de wedstrijd. Een echte voetballiefhebber en fan van deze grote club boek dan snel Atletico Madrid voetbalreizen. Ideaal om te geven als cadeau voor hem of haar of om lekker met je zoon een fantastische ervaring op te doen.

Topwedstrijden voor een voetbalreizen

 1. Wedstrijd 1: Atletico Madrid FC – Real Madrid FC
 2. Atletico Madrid FC – FC Barcelona
 3. Laatste: Atletico Madrid FC – Valencia

Wanda Metropolitano Tickets

Op vakantie in Madrid en zoek je Wanda Metropolitano tickets dan kunnen deze worden geboekt bij het stadion. Op wedstrijddagen is het natuurlijk maar beperkt mogelijk om het prachtige stadion te bezoeken. Estadio Vicente Calderón kon bijna 55.000 supporters kwijt maar het Wanda Metropolitan kan 70.000+ bezoekers kwijt. Ben je op vakantie in Madrid en wil je een belevenis om nooit te vergeten bekijk de mogelijkheden bij onze aanbieders. We wensen je alvast heel veel plezier met de Atletico Madrid voetbalreis.

Nieuwe Stadion Wanda Metropolitano

Het nieuwe stadion Wanda Metropolitano zou eind 2016 worden opgeleverd. Het stadion wordt naar verwachting 16 september 2017 opgeleverd. Een groot verschil met Estadio Vicente Calderón. Tegenwoordig moet alles groter en luxer dus de charmes gaan we zeker missen van het oude stadion. Estadio La Peineta zoals deze ook wordt genoemd zal ruimte bieden aan 70.000 supporters. We houden je op de hoogte wanneer de Atletico Madrid voetbalreizen veranderen. Het is dus ook een laatste kans op het oude stadion te zien.

 • Atletico Madrid football club
 • Stadion: Estadio Wanda Metropolitan
 • Vorige stadion: Estadio Vicente Calderón
 • Stad: Madrid
 • Voetbalreizen, trips en voetbalweekenden
 • Inclusief: wedstrijdtickets, hotel en vervoer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *