Aanvoerdersband Belgie

aanvoerdersband belgieWoon je in Belgie of is je teamgenoot Belg? Ga dan voor de aanvoerdersband Belgie. Een aanvoerdersband in de kleuren geel, rood en zwart. Een Rode Duivel fan, in België geboren of fan van de Rode Duivels? Als echte Belg uit het sportteam nu deze online goedkope aanvoerdersbanden.

direct bestellen vsd

Prijs: €9,99
Captainbanden en accessoires
Aanvoerders / Captains

De Belgische band is bedrukt met de vlag van het Belgische nationale team en vlag van België. Je kunt de band natuurlijk dragen als je fan bent van België of gewoon geboren bent als Belg. Wens je informatie over de aanvoerdersbanden? Klik dan via onderstaande button naar de informatie. Shop ook accessoires en rouwbanden welke later nog beschikbaar komen.

Aanvoerdersband Belgie

Goedkope aanvoerdersbanden ideaal als cadeau voor hem of haar maar ook te geven aan je teamgenoot. Een nieuw team gestart en moet de captain nog worden gekozen? Kies als team welke aanvoerdersband bij welke speler past. Let goed op dat een aanvoerdersband alleen een verlengstuk is van het complete team. Je hebt dus geen speciale zaken te doen. Aanvoerdersbanden kopen? Banden en rouwbanden zijn al te verkrijgen vanaf €3,99. De banden zijn verstelbaar en dus beschikbaar voor iedereen.

  • Aanvoerdersbanden
  • Kleuren: zwart, geel en rood
  • Captains België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *