Home » adidas Predator » adidas Voetbalschoenen Predator

adidas Voetbalschoenen Predator

adidas voetbalschoenen predatorDe adidas voetbalschoenen Predator 18+ PureControl FG/AG met veters hebben dus wel wat weg van de opvallendste voetbalschoenen ooit.

direct bestellen vsd

+ Energy Mode voetbalschoenen

+ Beschikbaar in: kids, junior en senior

+ Geschikt: natuurlijke ondergronden / kunstgras

+ Wat vind jij van deze kleuren?

adidas voetbalschoenen Predator 18+ gaan we zien in het seizoen 2018-2019. Of het nu bij de profs is of jij op het trainingsveld. adidas kon niet uitblijven met hoge voetbalschoenen en de nieuwste technologieën. Het duurde dus even maar hier zijn de vernieuwde hoge voetbalschoenen. Bekijk ook de voetbalschoenen zonder veters om een beter keuzen te kunnen maken.

adidas Voetbalschoenen Predator

De hoge adidas voetbalschoenen Predator zijn niet gemaakt om een betere voetballers te worden. De voetbalschoenen 2018 zijn namelijk ontworpen om een perfect spel te kunnen spelen. Wat koop je nu eigenlijk met de adidas Predator 18+ PureControl FG/AG Pogba? Ten eerste krijg je adidas hoge voetbalschoenen wat ook wel Primecut wordt genoemd. Draag dezelfde voetbalschoenen als Paul Pogba maar ook James Rodriguez en Mesut Ozil. Als laatste het betreft hier lichtgewicht voetbalschoenen. Ze wegen dan ook maar 213 gram. Unieke voetbalschoenen die ook te verkrijgen zijn in de adidas kids voetbalschoenen. De Predators 18+ PureControl is niet alleen qua uiterlijk veranderd maar ook zeker ten opzichte van de adidas Predators 18.1 en de andere modellen. Bij adidas wordt een hoog model voetbalschoenen Primecut genoemd. Voetbalschoenen met ingebouwde sok voor extra steun en gevoel.

Predator 18+ PureControl FG/AG Pogba

De Predator 18+ PureControl FG/AG Pogba is zowel aan de bovenkant als aan de binnenkant ontworpen met een speciaal materiaal. Het materiaal zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich naar je voeten vormen. De speciale noppen zijn ontworpen om zowel op kunstgras als natuurlijke ondergronden uit de voeten te kunnen. Aan de bovenkant van de Predator 18+ PureControl FG/AG Pogba voorzien van de CTRL/FIT constructie zodat de voetbalschoenen 2018 meebewegen wanneer jij een actie maakt. Synthetisch gemaakt van 3D materiaal zorgt ervoor dat de voetbalschoenen in alle weersomstandigheden een klasse voetbalschoen is. Het verhaal is zo lang genoeg over alle materialen en technologieën. Samengevat je hebt meer gevoel in je voeten. Je passing, schot en loopvermogen zullen stijgen met deze prachtige adidas Predator 18+ PureControl FG/AG Pogba.

Zool en Noppen van de adidas schoenen

De adidas hoge voetbalschoenen zijn dus te verkrijgen in de adidas voetbalschoenen Predator zoals hierboven en in de revolutionaire voetbalschoenen zonder veters. Voorzien van de nieuwste technologieën alleen de veters maken het verschil. Een andere grote verandering is de dunne laag tussen de zool en noppen. Je voelt dus ieder balcontact waardoor je nauwkeuriger dan ooit een bal kunt afleveren. Wil jij net als de sterspelers zoals Paul Pogba, Fabregas en Ozil deze adidas hoge voetbalschoenen? Bestel ze dan snel want de voorraad is beperkt wat wij dan krijgen te horen. De adidas voetbalschoenen zonder veters worden ook adidas Predator PureControl Energy aqua/yellow/black genoemd. Ga lekker los in het geel en laat ons weten hoe de schoenen zitten.

  • adidas voetbalschoenen met veters
  • 18+, 18.1, 18.2 & 18.3 varianten
  • Spelers: Pogba, Fabregas en Ozil
  • Voetbaltermen: buitenspel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.