Liverpool FC Trainingspak 2018-2019

liverpool fc trainingspak 2018-2019In het grijs met zwart in de store het Liverpool FC trainingspak 2018-2019. Beschikbaar voor kinderen, heren, vrouwen en junioren. Een zwarte trainingsbroek en bijpassende grijs jack. We gaan een lang seizoen Champions League, Premier League en cups tegemoet. Een rode variant met het Liverpool trainingspak rood 2018-2019 om een ander voorbeeld te geven. Welk zou jij kiezen?

  • Liverpool Football Club
  • Kinder, junior, kids, heren en vrouwen maten
  • New Balance trainingskleding

New Balance trainingspakken in aanloop van het nieuwe seizoen Premier League, FA cup, League cup en Europa. De goedkope trainingskleding van Liverpool FC voor trainingen, dagelijks gebruik of om lekker in te chillen. De sponsor sponsor BETVICTOR onder het logo en valt weg door het LFC logo daarboven.

The Reds trainingskleding met de mooiste en nieuwste voetbal trainingspakken clubs. Een opvallende grijze trainingsjack met geel oranje accenten. Een bijpassende zwarte trainingsbroek met dezelfde accenten als logo’s. Trainingskleding New Balance van Liverpool FC met een opvallende kleurencombinatie. Het New Balance Liverpool FC Pro trainingsshirt 2018/2019 grey kan bij het geheel worden gevoegd om helemaal klaar te zijn voor de trainingen. New Balance trainingspakken voorzien van de nieuwste technologieën om een sportdag door te komen. Wens je liever wel het trainingsjack los? Bekijk de acties van Liverpool in de shop van onze aanbieders.

direct bestellen vsd

Liverpool FC Trainingspak 2018-2019

De New Balance LFC presentatiespakken 2018/19 in verschillende varianten. trainingspakken in dus grijs maar ook rood, oranje/rood en zwart. Je kunt eindeloos combineren door een sweater met een trainingsbroek samen te bestellen. Een Liverpool presentatiepak 2018-2019 en Liverpool trainingspakken zwart in de LFC shop. Liever andere wedstrijdkleding? Naast de wedstrijdkleding ook voetbalkleding voor de Europese wedstrijden of trainingspakken voor toernooien. Wens je een bedrukking van je Liverpool FC trainingspak 2018-2019? Een nummer en initialen worden dan toegevoegd. Een trainingspak bedrukking kost wel extra. Ga voor een New Balance trainingspak speciaal voor wedstrijden, warming-up of dagelijks gebruik? Shop in de voetbal LFC store een New Balance Liverpool FC Pro trainingspak woven 2018/2019.

  • Liverpool Football Club
  • New Balance trainingskleding
  • Sponsor: BETVICTOR
  • 100% polyester en normale pasvorm
  • Trainingspakken, joggingspakken en presentatiepakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *