Nike Zaalvoetbalschoenen Mercurial

nike zaalvoetbalschoenen mercurialIn het zwart met oranje accenten de Nike zaalvoetbalschoenen Mercurial SuperflyX ook wel voetbalschoenen 2024 genoemd. Deze Nike met naam zaalvoetbalschoenen wordt ook wel straatvoetbalschoenen SuperflyX 6 genoemd.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Geschikt: Indoor en straat
  • Pack: Fast by Nature
  • Zaalvoetballers

De Nike zaalvoetbalschoenen Mercurial SuperflyX 6 Indoor zijn gemaakt met een hoge vormgeving. Nieuwe Nike zaalschoenen met de Flyknit 360 en Dynamic Fit Collar technologieën om te controleren en domineren. Je vindt meer van deze varianten via de blauwe link: Nike Mercurial voetbalschoenen geel Fast is in the air.

De zaalvoetbalschoenen hebben de naam Nike Mercurial SuperflyX 6 Elite IC zwart oranje meegekregen. Nike Mercurial hebben we al behandeld met de VaporX 12. PureControl kwam in de voetbalschoenen vaak voor maar nu gaat het om de Flyknit 360. De zaalvoetbalschoenen zijn niet alleen lichter gemaakt maar de sokfit is nog meer verbeterd. Bekijk de zaalvoetbalschoenen voor kinderen, junioren, vrouwen, mannen, dames en heren.

Nike Zaalvoetbalschoenen Mercurial

In de schoenenstore de prachtige zaalschoenen met sok. Inmiddels zijn de veters weer helemaal terug net als de unieke NikeSkin op de Nike hoge zaalschoenen. Touch, controle en stabiliteit is verbeterd door de Dynamic Fit Collar. Een steviger element om de enkel en sokfit voor snelle acties in de zaal. Je merkt tijdens een schot en passing gelijk de vernieuwing en precisie. Geweldig om weer Nike sneakers indoor te verwelkomen zoals de Nike Mercurial SuperflyX 6 Elite IC zwart oranje. Bekijk in de shop de prijzen voor de Nike zaalvoetbalschoenen kids Cristiano Ronaldo.

De Nike sneakers indoor met de sokken-achtige fit en de perfecte pasvorm. Nike zaalvoetbalschoenen Mercurial met de prachtige kleuren zwart met oranje accenten. Een 3D structuur van Nike en non marking zool voor de wedstrijden in de zaal. De Nike sneakers indoor uiteraard ook geschikt voor dagelijks gebruik of andere sporten. De non-marking zool voor gepolijste zaalvloeren dus ook voor squash, sportschool en andere zaalsporten. We wensen je veel plezier met de Superfly VI van Ronaldo voor de indoor wedstrijden.

  • Zaalvoetbalschoenen
  • Flyknit 360
  • Dynamic Fit Collar ook wel sok
  • Non-marking zool
  • Overzicht: Nike voetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *